Lademann

LADEMANN - DIVERSE. Forskellige eksempler på udgivelser fra Lademann. Dog ikke de nummererede serier, som må søges hos Nyt Dansk Forlag og Skrifola.

  Skulle besøgeren på denne side evt. være interesseret i yderligere oplysninger om Lademann og udgivelserne derfra, kan jeg varmt anbefale at studere den liste over forlagets krimi- og spændingsbøger, som i 1994 blev udgivet på forlaget "Bibliomanen". Listen er et imponerende stykke detektivarbejde (ISBN 87-90011-07-4), 53 sider i A5 format.
  Udgiveren har ikke flere på lager, så den vil kun kunne købes antikvarisk (hvis man er meget heldig!!) og den er formentlig ikke til at låne på biblioteker (håndbog!). - Men heldigvis er den tilgængelig som gratis download fra udgiveren Klaus Johansens hjemmeside. Det er en pdf-fil på 5,1 MB. Man skal søge et stykke ned blandt de downloads, der tilbydes (og måske blive fristet af nogle af de andre bibliografier på listen?) inden den dukker op (Forlaget Skrifola/Lademann). Et klik her hjælper på vej. (ÅBNER I NYT VINDUE)