Arks Forlag udgav bl.a. nedenstående serier: (For et kig på nogle af forsiderne, tryk på titlerne)

På bøgerne er der, med ganske enkelte undtagelser (MIKE serien og en enkelt titel i Den Blå Krimi) anvendt malerier/tegninger på forsiderne. I ingen tilfælde er kunstnernavnet angivet.
Informationer om disse kunstnere er meget VELKOMNE. Brug venligst EPOST-lænken.

Arks Forlag ændrede i 1960'erne lay-outet på deres serier, således at seriens navn blev placeret i øverste venstre hjørne på farvet baggrund.

A BØGERNE. Bøgerne i denne serie er ret tykke (omkring 250 sider) i forhold til mange af forlagets andre serier. Til gengæld er linieafstanden en smule større. Der udkom 22 numre i perioden 1963-67.

ARKS NYE .... I 1968-69 forsøgte forlaget sig med et nyt koncept. Bøger med kartonindbinding. På bind 1 blev serietitlen angivet som "Arks nye spion og krimi-serie"; denne blev dog på de næste bind ændret til "Arks nye krimi- og spion-serie". Det hjalp dog åbenbart ikke på salget. Successen var til at overse. Der udkom kun tre titler.

DEN BLÅ KRIMI. Serien startede i 1969. I alt nåede den op på 20 titler.

DEN BLAA SERIE var en videreudvikling i bogform af forlagets hæfteserie af samme navn. Bogudgaverne startede med nr. 9 i 1954 (det var 16. årgang af serien). De otte første numre i 1954 var således stadig i hæfteform. I alt nåedes 166 titler inden serien gik ind i 1967.

CHARLES VALLEY. Serie af danskeren Carl Bjerredahl under pseudonymet Charles Valley. Der udkom 10 titler 1970-71.

DOKTOR NIKOLA. Der udkom fire titler.

MIKE. Der udkom ca. 12 titler. En del at titlerne er skrevet af Charles Valley, som er et pseudonym for danskeren Carl Bjerredahl.

MIN (KRIMINAL) ROMAN. I starten hed serien MIN ROMAN. Den var tilsyneladende lagt op til at skulle bringe både lidt romantik og lidt krimi. Ved de første krimititler var ordet "kriminal" føjet til serienavnet. Til sidst opgav man åbenbart romantikken helt, hvorefter serien kom til at hedde "Min Kriminal Roman". Der udkom 59 titler i perioden 1954-59. Serien lukkede for at give plads til "Sexton Blake"-serien i forlagets udgivelsesprogram.

NORMAN CONQUEST. Udkom i to serier. Den første serie omfattede nr. 1 - 62 og udkom i årene 1957-71. Den blev genoptrykt flere gange uden ændring af forsiderne. Man satte blot et nyt prismærke over den oprindelige trykte pris. Flere af historierne var oprindelig udgivet forlagets hæfteserier.
En ny serie bøger (i alt 36 titler) udkom i årene 1972-78.

REKORD SERIEN.

RUBIN BØGERNE.

SAS - HEMMELIG AGENT. 20 titler. Trykt 1970-74. Oversat fra fransk.

SCOTLAND YARD. Udkom med 178 titler i perioden 1960-74.

SEXTON BLAKE. Figuren blev introduceret i "Min Kriminal Roman" nr. 59, og fik derefter sin egen serie. I alt udkom der flere end 150 titler.

TIGER BØGERNE.